Facebook    Twitter
Your Choice Catering Beverwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Plantage 120a
1943 LR Beverwijk
tel. 0251 - 744036
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Beverwijk - Barbecue

Barbecue seizoen

Niet alleen als de temperatuur boven een bepaald aantal graden uitkomt, maar het hele jaar is voor ons barbecueseizoen. Die barbecuekoorts die mensen met name in de zomer voelen opkomen, zakt bij Your Choice Catering Beverwijk niet als het buiten kouder wordt. Heeft u een feestje, bruiloft, jubileum of een zakelijk event? Een barbecue past bij alle gelegenheden. Vandaar dat u ons 12 maanden per jaar kunt wakker maken voor het organiseren van uw barbecuefeest!

BBQ op kolen en op gas

Wij willen de barbecuefanaten die zweren bij een kolenbarbecue niet teleurstellen, maar voor ons is er geen verschil tussen grillen op kolen en grillen op gas. De liefhebbers van de 'echte' kolenbarbecue bedienen wij net zo graag als degene die kiest voor het comfort van de gasbarbecue. Voor wat betreft de smaak kunnen wij u garanderen dat die in beide gevallen uitstekend is. De hoogstaande apparatuur die wij bij u afleveren, zorgt samen met de eersteklas producten die wij voor u bereiden voor een barbecueparty waarvan u en uw gasten nog heel lang nagenieten. En dat voor een bedrag vanaf € 13,50 per persoon!

Iedereen een grillkampioen

Op elk barbecuefeest ontpopt zich als snel iemand tot grillmeister. Deze -meestal mannelijke - barbecueliefhebber heeft de barbecuetouwtjes strak in handen en geeft de vleestang niet snel af. Maar met onze barbecues en onze heerlijke vlees-, vis- en groenteproducten, kan iedereen barbecueën. De superverse steaks, zalmmoten, worstjes en andere heerlijkheden worden gemakkelijk op temperatuur gebracht en met behoud van alle sappen geroosterd. Mocht u liever toch iemand van ons bij uw barbecue hebben om een en ander te regelen? Dat kan natuurlijk. Maar het is niet altijd nodig, want met onze barbecuepakketten is iedereen een barbecuekampioen!

Barbecue - onze pakketten

Your Choice Beverwijk is voor gemak en flexibiliteit. Ons assortiment is op elk gebied zeer uitgebreid en altijd aan uw wensen aan te passen. Dat geldt ook voor onze barbecuepakketten. De drie standaardpakketten die wij alvast voor u geselecteerd hebben, zijn evenwichtig van samenstelling en voorzien iedere gelegenheid en elk budget van de geschikte barbecue. Wilt u de pakketten aanpassen aan de gasten of heeft u andere wensen, bijvoorbeeld voor wat betreft bijgerechten of vegetarische alternatieven? Aarzel niet ons te vragen naar de mogelijkheden, want u bepaalt zelf hoe uw ideale pakket er uitziet!

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

De materialen voor de barbecue

Uiteraard krijgt u van ons een barbecue die tiptop in orde is. U krijgt van onze vakmensen uitgebreid uitgelegd hoe de barbecue werkt en hoe u ervoor kunt zorgen dat de spiesen, hamburgers en gamba's het lekkerst op uw bord belanden. Bovendien kunnen we bij Your Choice Beverwijk ook de benodigde andere materialen aanleveren. Serviesgoed, bestek, schalen en servetten zijn bij de prijs inbegrepen. Maar ook zaken zoals partytenten, heaters, statafels en sfeerverlichting kunt u bij ons huren. Zo geeft u de hele organisatie uit handen en heeft u verder nergens omkijken naar. En het mooiste van alles? De afwas nemen we na afloop gewoon mee!

Barbecueën met de allerbeste producten

Bij Your Choice Catering Beverwijk gebruiken we voor uw barbecue de allerbeste producten. Onze salades, sauzen en het brood zijn vers, net als alle barbecueproducten. Wij maken van uw barbecuefeest een totaalbeleving, want ook de drank en het dessert kunt u bij ons bestellen.
Mogen wij u meenemen in onze totaalbeleving? Vraag dan vandaag nog naar de uitgebreide mogelijkheden. U bent tot niets verplicht!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!