Facebook    Twitter
Your Choice Catering Beverwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Plantage 120a
1943 LR Beverwijk
tel. 0251 - 744036
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Beverwijk - Trouwfeesten

Van alle feesten zijn bruiloften bij Your Choice Catering Beverwijk veruit favoriet. Trouwen doe je als het goed is maar eens in je leven en die ene dag moet in alle opzichten perfect zijn. Voor ons is elk bruidspaar uniek en elke trouwpartij een uniek feest. Vertrouwen jullie ons de organisatie van jullie huwelijksfeest toe, dan kunnen jullie er zeker van zijn dat elk detail tot in de puntjes geregeld wordt. Wij laten niets aan het toeval over en bereiden alles tiptop voor. Dat geeft jullie niet alleen de gelegenheid om volop te genieten van de tijd voorafgaand aan jullie huwelijk, maar ook van de grote dag zelf.

Trouwen in jullie eigen stijl

Your Choice Catering Beverwijk weet als geen ander dat ieder bruidspaar wil trouwen op zijn eigen manier. Je huwelijksdag moet passen bij je eigen persoonlijkheid en daarom is het belangrijk dat wij samen aan tafel gaan zitten om al jullie wensen in kaart te brengen. De gastronomische kant, het entertainment, de materialen, de omvang van het gezelschap, alles passeert de revue. Hebben jullie een intieme lunch gepland na de plechtigheid? Gaan jullie met jullie gasten genieten van een uitgebreid diner? Willen jullie dat iedereen die dat wil langs kan komen op jullie receptie? Of gaan jullie na de festiviteiten gelijk op huwelijksreis? Een paar vragen uit het grote aantal dat door jullie beantwoord zal moeten worden. Wij nemen ruim de tijd om alles door te praten en ook die zaken aan te kaarten die jullie misschien over het hoofd hebben gezien.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Met onze expertise en jullie toewijding zorgen we samen voor een weergaloze bruiloft waar jullie nog jaren met heel veel genoegen op terugkijken!

Culinaire bruiloftsconcepten

Your Choice Catering Beverwijk hoort al jaren tot de cateringtop in Nederland. Wij hebben meer dan zeventig vestigingen verspreid over het hele land en onze expertise gebruiken we graag om jullie trouwdag tot een unieke belevenis te maken. Voor de ideale bruiloftsarrangementen kunnen jullie bij ons terecht. Kwalitatief hoogstaande buffetten, barbecues, diners, receptie arrangementen en meer, dat is wat wij te bieden hebben. En willen jullie iets totaal anders? Dan staan we ook daarvoor open! Een bruiloft is tenslotte het meest persoonlijke feest van allemaal en daarom is maatwerk wat ons betreft zeer belangrijk. En dat maatwerk leveren wij met alle liefde!
Jullie trouwen op jullie eigen manier, in jullie eigen stijl en met de sfeer die jullie voor ogen hebben. Wij staan er garant voor dat alles zo verloopt als we afgesproken hebben, want bij ons is afspraak nog steeds afspraak!

Alvast een voorproefje

Your Choice Catering Beverwijk heeft een team dat volledige inzet toont bij ieder feest en elk evenement. En zeker bij een huwelijksfeest zet iedereen zijn beste beentje voor. Heerlijke hapjes, mooi gestylde ruimtes, entertainment van de bovenste plank en een cateringteam dat uiterst professioneel voor jullie gasten zorgt. En mochten jullie ons de eer gunnen om jullie bruiloft te regelen, dan geven we jullie alvast een voorproefje in de vorm van een diner voor jullie en jullie ouders. Een mooier begin van de voorbereidingen is er niet denkbaar, toch?

De trouwlocatie van je keuze

Jullie hebben zeker al over allerlei aspecten van jullie trouwdag nagedacht. Misschien hebben jullie al een locatie uitgezocht en willen jullie graag weten of die ook beschikbaar is op jullie trouwdatum. Ons netwerk is zeer uitgebreid en ons locatie aanbod is erg groot. Van intieme, romantische plekjes tot grote zalen en alles wat daar tussenin zit behoren tot ons bestand. Het zijn er zoveel dat we ze niet allemaal op onze site kunnen vermelden. Vraag je je af of de locatie van jullie keuze beschikbaar is? Bel ons gelijk op en jullie weten het meteen vandaag nog.

Your Choice Catering Beverwijk staat volledig tot jullie beschikking als het gaat om het beantwoorden van al jullie vragen over mogelijkheden en prijzen. Onze prijsopgaven verplichten jullie tot niets. Wij zeggen in elk geval alvast "ja!" tegen jullie!

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.