Facebook    Twitter
Your Choice Catering Beverwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Plantage 120a
1943 LR Beverwijk
tel. 0251 - 744036
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Beverwijk - Bedrijfscatering

Zakelijke catering is een belangrijk onderdeel van ons aanbod. Your Choice Catering Beverwijk verzorgt catering voor ondernemingen, instellingen en organisaties van allerlei aard en omvang. Dat doen wij, net zoals wij alles doen, precies op maat. Iedere bedrijfscateringvraag is anders en dus is de invulling die wij eraan geven ook anders. Heeft u af en toe een eenvoudige broodjeslunch nodig of wilt u dat wij uw bedrijfsrestaurant volledig exploiteren? Het kan bij ons allemaal! Van klein tot groot en van incidenteel tot structureel: wij voorzien in uw specifieke bedrijfscatering behoefte.

Bedrijfscatering passend bij uw bedrijf

De meeste bedrijven ervaren periodes dat het drukker is en tijden waarin het wat rustiger toegaat. Voor Your Choice Catering Beverwijk is dat absoluut geen probleem. Wij passen ons aanbod aan uw vraag aan. Heeft u af en toe een lunch of een warme maaltijd nodig voor uw personeel? Of krijgt u geregeld zakelijk bezoek en wilt u een vergaderlunch organiseren? Voor alle vormen van bedrijfscatering kunt u bij ons aankloppen. Niet alleen de aard van uw onderneming of instelling bepaalt welke vorm van bedrijfscatering wij leveren, ook uw budget nemen wij mee in onze afspraken. Your Choice Catering Beverwijk beschikt over een zeer ruim assortiment. Onze producten zijn vers, gezond en uitgebalanceerd, precies zoals dat hoort als u bij uw mensen een gezonde leefstijl wilt promoten. Salades, soepen en vers fruit, gezonde broodsoorten, sappen en zuivel behoren tot onze vaste basisuitrusting als wij de catering voor uw bedrijf mogen verzorgen. Maar ook een verse, uitgebalanceerde warme maaltijd en desserts behoren tot de mogelijkheden. Wilt u exact weten welke bijdrage wij aan uw bedrijfsrestaurant kunnen leveren? Of heeft u vragen omtrent de incidentele bedrijfscatering? Bel ons vandaag nog en u krijgt een helder en vrijblijvend prijsvoorstel.

Bedrijfscatering van de bovenste plank

De naam die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd is met name te danken aan onze persoonlijke en professionele benadering. En dat houden wij graag zo! De bedrijfscatering die wij aanbieden is van topniveau en onze service is van een hoog niveau. Kortom: onze bedrijfscatering is van de bovenste plank en de wensen van onze klanten stellen wij altijd centraal. Onze medewerkers zijn pure vakmensen die aan een half woord genoeg hebben en niet bang zijn om een extra tandje bij te zetten. Voor ons bestaat er geen verschil tussen kleine of grote opdrachten: voor ons is elke opdracht een uitdaging die wij perfect tot in het kleinste detail uitvoeren. U geeft ons uw vertrouwen en dat maken wij gegarandeerd waar!

Bedrijfscatering als deel van een gezonde leefstijl

Aan alle kanten wordt mensen gewezen op het belang van een gezonde leefstijl. Bewegen, niet roken en gezond eten horen daar onherroepelijk bij. Met name op het laatstgenoemde heeft u als werkgever de meeste invloed. U bepaalt namelijk wat u mensen tijdens de werkdag eten en drinken. Your Choice Catering Beverwijk verzekert u van een evenwichtige, gezonde maaltijd die uw medewerkers in staat stelt om energiek en voortvarend hun werk te doen, ook na de lunchpauze. Geen middagdip meer voortaan! Zo dragen wij samen met u ons steentje bij aan een gezonder personeelsbestand en een grotere productiviteit. Dat zijn twee vliegen in één klap!

Voorbeeld dagelijkse lunch vanaf 60 personen

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contractlevering)

  • Diverse soorten brood en broodjes, krentenbollen, beschuit, crackers en ontbijtkoek
  • Kaasplateau met diverse kazen (waaronder Franse kazen en gezonde, vetarme varianten)
  • Vleeswarenassortiment met diverse (magere) vleeswaren en filet American
  • Verse salades, smoothies en vers fruit
  • Zuivel: melk, karnemelk en vers fruit
  • serviesgoed

Your Choice Catering Beverwijk geeft hier slechts een voorbeeld van een lunch zoals u die door ons kunt laten verzorgen. Over samenstelling en prijzen gaan wij graag met u in gesprek. Samen komen we zeker tot een gevarieerd bedrijfscatering aanbod tegen een zeer scherpe prijs!

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod en wat wij voor uw onderneming kunnen doen?

Bel ons gratis telefoonnummer of vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. We staan voor u klaar!