Facebook    Twitter
Your Choice Catering Beverwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Plantage 120a
1943 LR Beverwijk
tel. 0251 - 744036
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Beverwijk

Buffetten - breed aanbod

Your Choice Catering Beverwijk heeft een zeer breed aanbod aan buffetten. Voor een communiefeest, examenfuif of een jubileum of voor een zakelijk event, wij hebben het buffet dat bij elke gelegenheid past.
De keuzes die wij hebben gemaakt in onze standaard pakketten, hebben we gemaakt met het oog op variatie en op basis van een evenwichtige samenstelling. En wilt u uw eigen buffet samenstellen? Dan bespreken we precies wat u wilt en passen we ons buffet aanbod daaraan aan. Het gaat namelijk om uw feest en dus bepaalt u zelf hoe uw ideale buffet er uitziet.

Buffetten - afgestemd op wens en budget

Your Choice Catering Beverwijk maakt van elk buffet maatwerk. Net zoals we al onze cateringopdrachten aanpakken, hechten we grote waarde aan persoonlijk contact en staan de wensen van onze klanten centraal. Zijn er dieetwensen, combinaties die u liever (niet) wilt en heeft u een beperkt budget? Dat is geen enkel probleem voor ons. Onze buffetten zijn van hoge kwaliteit, ongeacht hoe omvangrijk ze zijn en ongeacht de prijs. Met onze buffet arrangementen slaat u nooit de plank mis!

Buffetten - de geselecteerde buffetten

Hoge kwaliteit, scherpe prijs, dat geldt zonder meer voor de buffetten van Your Choice Catering Beverwijk. Bent u op zoek naar een buffet voor een familiereünie, een verjaardag, een bruiloft of een bedrijfsopening? Voor elke privé aangelegenheid en ook voor elk zakelijk feest kunt u bij ons terecht voor het meest passende buffet. Wij bewijzen met onze buffetten dat kwaliteit niet altijd een kapitaal hoeft te kosten.

Klik op onze buffetten en laat u inspireren door ons aanbod:

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Verrassingen zijn aan ons en ons wel besteed! Maar wij houden er niet van om u te verrassen op een onaangename manier met een onverwachte rekening achteraf. Alle genoemde prijzen die u hier aantreft voor de buffetten zijn inclusief BTW en schoonmaakkosten. Helder, duidelijk en zonder franje! Your Choice Catering Beverwijk brengt bovendien ook geen kosten in rekening voor serviesgoed, bestek en servetten.

Bel of mail ons vandaag en u krijgt een prijsopgave die u nergens toe verplicht.

Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 489 en als u ons contactformulier invult, hoort u zo spoedig mogelijk van ons. Wij staan u met rad en daad terzijde!