Facebook    Twitter
Your Choice Catering Beverwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Plantage 120a
1943 LR Beverwijk
tel. 0251 - 744036
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Beverwijk - Materialen

Onze party en catering service maken wij graag zo compleet mogelijk. Vandaar dat u, als u uw feest of event door ons laat verzorgen, u ook diverse materialen bij ons kunt huren. Your Choice Catering Beverwijk kan u voorzien van partytenten, styling items, statafels, tapinstallaties en allerlei andere zaken die u voor uw festiviteiten nodig heeft. Voor een zeer scherp tarief leveren wij u deze attributen, zodat u uw hele feest bij ons onderbrengen, dat is wel zo handig!

Faciliteiten en meer

Voor het gemak van onze klanten zijn wij begonnen met het verhuren van materialen bij onze cateringconcepten. Het regelen van een feest of zakelijk event is namelijk al druk en tijdrovend genoeg. Your Choice Catering Beverwijk voorziet u graag van een totaalplaatje en de partymaterialen maken deel uit van dat plaatje. Geeft u ons een cateringopdracht, dan nemen we u alles uit handen en heeft u nergens meer omkijken naar. Niet alleen het lekkerste eten en drinken verzorgen wij voor u, maar als u partytenten, geluidsinstallaties of andere faciliteiten nodig heeft, maken wij ook dat mogelijk. Wilt u weten welke materialen wij in ons aanbod hebben? Klik dan op het overzicht of bel ons gewoon op. Wij staan u graag te woord!

Complete service

Your Choice Catering Beverwijk is door jarenlange ervaring en een heleboel contacten in de catering & partywereld in staat om u een uiterst gunstig tarief te berekenen als het gaat om ons gehele assortiment. En dat geldt zeker voor de materialen die bij ter beschikking hebben.
Niet alleen houden wij ervan om het onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken, wij streven daarnaast naar de beste service op elk gebied. Organiseren wij voor u een bruiloft, examenfeest of een zakelijk evenement, dan kunt u erop rekenen dat wij tot het uiterste gaan om aan uw wensen tegemoet te komen. Persoonlijk en professioneel gaan we met u in gesprek en stellen we een checklist op waar we ons nauwgezet aan houden. Bij ons is afspraak zonder meer afspraak! We zeggen niet alleen dat we iets doen, we doen het vervolgens echt!

Kijk op ons materialenoverzicht en bel of mail ons als u meer wilt weten over onze materialenservice.

Persoonlijk maatwerk - ook bij de materialen

Ieder feest wordt door ons team met 100% inzet aangepakt. Wij geloven in maatwerk op het gebied van het eten, het drinken, het entertainment en de materialen. Onze vaste klanten weten dat we iedereen volledige aandacht geven, waardoor uw feest precies zo wordt geregeld als u dat wilt.

Slapeloze nachten voor een bruiloft? Zenuwen voor uw bedrijfsopening? Het is niet nodig als Your Choice Catering Beverwijk uw feest in handen heeft. Of u nu een jubileum of een examenfeest viert, wij maken het tot een spetterende belevenis. Een originele bedrijfsopening of een personeelsfeest met drieduizend mensen? Het kan bij ons allemaal!

Wilt u materialen huren? Bel ons of bespreek het met ons als we de andere details van uw event bespreken. Als u materialen nodig heeft die u niet in het materialenoverzicht terugziet, laat het ons dan weten. Wij stellen u ook op materiaalgebied niet teleur!

Voor een volledige lijst met (ver)huurmaterialen klikt u op onderstaand materialenoverzicht.

Huurmaterialen (pdf)