Facebook    Twitter
Your Choice Catering Beverwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Plantage 120a
1943 LR Beverwijk
tel. 0251 - 744036
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Beverwijk - Wijnproeverijen

Heeft u een familiefeest gepland? Gaat u met uw personeel een feestje houden? Heeft u dan al eens gedacht aan de mogelijkheid om zo'n evenement nog leuker te maken met een wijnproeverij? Your Choice Catering Beverwijk kan u een wijnproeverij aanbieden als onderdeel van een catering concept dat u bij ons boekt. Mogen wij uw jubileumreceptie organiseren of uw bedrijfsopening? Dan zou een wijnproeverij daar perfect in kunnen passen. Lees verder voor alle details!

Wijn proeven op een ongedwongen manier

De passie die wij hebben voor eten en drinken wordt met name zichtbaar tijdens een wijnproeverij. Hoewel wij niet over een eigen wijnassortiment beschikken, kunnen onze sommeliers u op vakkundige en enthousiaste wijze diverse wijnen presenteren. U hoeft niet perse een wijnkenner of een wijn fanaat te zijn om te kunnen genieten van de uitleg, de smaakverschillen en de achtergrondinformatie die de sommelier geeft. Als u dat wilt, laten we de wijnproeverij vergezeld gaan van lekkere hapjes die u zelf uitkiest. Zo heeft u niet alleen een ervaring die de smaakpapillen verwent, maar steekt u ook nog wat op!

Wijn proeven met een hapje erbij

Your Choice Catering Beverwijk kan u tijdens de wijnproeverij laten smullen van een aantal heerlijke borrelassortimenten. Een glas wijn en een hartig hapje zijn namelijk een ideaal stel; dat zult u met ons eens zijn. In onderling overleg bepalen wij welk arrangement het meest geschikt is bij uw event en bij uw budget. Omdat wij echter sterk geloven in persoonlijk maatwerk, valt er altijd te praten over wijzigingen in de pakketten die wij gemakshalve voor u hebben uitgezocht.

Bekijk hier de 3 wijn- en spijsassortimenten die wij geselecteerd hebben:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Wijnen van over de hele wereld

Ondanks dat wij niet beschikken over een eigen wijnassortiment, is onze sommelier toch in staat om u wijnen uit alle windstreken te laten proeven. Your Choice Catering Beverwijk laat u dus niet alleen kennismaken met de gerenommeerde wijn uit de geijkte wijngebieden in Europa, maar wij brengen ook de zogenaamde Nieuwe Wereldwijnen onder uw aandacht. Wijnen uit Chili, Australië en Zuid-Afrika passeren samen met wijnen uit Frankrijk, Spanje en Italië de revue.
Heeft u interesse in een ongeveer drie uur durend wijnproeffestijn? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij staan u graag te woord!

Wijn proeven, eten en praten

Bij Your Choice Catering Beverwijk beschouwt een wijnproeverij bij uitstek als een sociaal gebeuren. Samen wijn proeven, genieten van een kaasplankje of een tapasarrangement en lekker kletsen met elkaar. Iets mooiers bestaat niet! Voor een gemiddelde wijnproeverij moet u rekenen op een tijdsbesteding van ongeveer drie uur. De kosten bedragen, afhankelijk van uw wensen op het gebied van de hapjes, ongeveer € 20,00 per persoon, exclusief de kosten voor de sommelier. Wilt u uw gasten trakteren op een wijnproeverij? Bel of mail ons dan vandaag nog en wij geven u een vrijblijvende prijsopgave op maat. Wij garanderen u dat u er geen spijt van krijgt!

Bel ons gratis telefoonnummer voor meer informatie of laat een contactbericht achter in onze mailbox. Wij bellen u zo snel mogelijk terug!