Facebook    Twitter
Your Choice Catering Beverwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Plantage 120a
1943 LR Beverwijk
tel. 0251 - 744036
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Beverwijk - Bedrijfsfeesten

Uw bedrijf bestaat 15 jaar en u wilt dat vieren. Of uw medewerkers hebben na een jaar hard werken een feestelijke uitspatting verdiend? Your Choice Catering Beverwijk organiseert uw bedrijfsfeest zoals u dat wilt. Klein en intiem met bijvoorbeeld een wijnproeverij, of groots en meeslepend met bijvoorbeeld een groot knalfeest. U bepaalt wat wij voor u doen en verder heeft u nergens omkijken naar. Ons team neemt u vanaf het allereerste gesprek tot en met het opruimen na afloop alles uit handen. U heeft het tenslotte al druk genoeg, nietwaar?

Bedrijfsfeesten - compleet verzorgd

Ons team is van alle markten thuis als het gaat om het organiseren van bedrijfsfeesten waar de gasten nog heel lang met plezier aan terugdenken. Niet alleen voorzien we u van de meest geschikte catering, ook op het gebied van styling en entertainment zijn onze jongens meisjes top of the bill. We bespreken tot in detail met u hoe uw bedrijfsfeest, teamdag of personeelsactiviteit vorm moet krijgen en verder regelen wij het complete plaatje. Your Choice Catering Beverwijk beschikt over de expertise en de flexibiliteit die nodig is om van uw bedrijfsfeest een geweldig geslaagd event te maken.

Bedrijfsfeesten - persoonlijk maatwerk

Onze filosofie bestaat uit een combinatie van professionaliteit en persoonlijk contact. Zonder maatwerk te leveren zouden wij niet de staat van dienst hebben opgebouwd die wij nu hebben.
Heeft u een feest in gedachten dat als een echt familie-evenement de boeken in moet gaan? Wilt u entertainment voor klein en groot? Mogen uw zakelijke relaties deelnemen aan uw festiviteiten? Organiseert u niet alleen een feest maar ook een receptie? Op al dit soort vragen zullen we samen antwoord geven. Onze culinaire concepten zijn zo divers dat ze bij elk event passen. Of u kiest voor een barbecue, een buffet of een walking dinner, als u kiest voor Your Choice Beverwijk, kiest u voor een feest dat precies naar uw wensen gestalte krijgt. Het eten, de drank, het amusement, de styling, wij zorgen overal voor. Wij zijn zelfs in staat om uw kale bedrijfsloods om te vormen tot een zinderende nachtclublocatie of tot een zandstrand waar u een echte beachparty kunt houden. Heeft u bepaalde ideeën en wilt u weten of deze te verwezenlijken zijn? Bel of mail ons dan meteen en u zult verrast zijn over de nagenoeg onbeperkte mogelijkheden die wij voor u hebben!

Bedrijfsfeesten - catering volgens het boekje

Your Choice Catering Beverwijk kan u professioneel advies op maat geven op elk gebied. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een themafeest? Een Halloweenfeest in het najaar of een après ski-party in de winter? Zo'n skihutfeest is overigens in de zomer pas een echt origineel idee. Net als een beachparty in de winter! Your Choice Catering Beverwijk loopt over van de suggesties en voor elk concept hebben wij een heerlijk, smakelijk gastronomisch arrangement in de aanbieding. Een overvloedig buffet, een sfeervolle barbecue, een trendy walking dinner of echte snackbar op locatie, u kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor u. Kijk rustig op uw gemak rond op onze site en als u vragen heeft staan wij altijd klaar om u te woord te staan. Your Choice Catering Beverwijk verheugt zich op u!

Bedrijfsfeesten - gastvrij en ongedwongen

Wilt u uw gasten een gastvrij en ongedwongen feest laten beleven? Laat uw feest dan organiseren door Your Choice Catering Beverwijk. Gastvrijheid zit in os bedrijfs-dna en service staat bij oons hoog aangeschreven. Als u dat wilt rollen we letterlijk de rode loper uit voor uw gasten en staan we als ontvangstcomité klaar met een glaasje prosecco. Misschien wilt u iedereen op een ludieke manier welkom heten? Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Ludiek of formeel, humoristisch of in stijl, bij ons voelen uw gasten zich altijd met open armen ontvangen!

Bedrijfsfeesten - meer weten?

Your Choice Catering Beverwijk verzorgt uw bedrijfsfeest met volledige inzet en groot enthousiasme. Het geeft u de gelegenheid om zelf zoveel mogelijk te genieten van alles wat er tijdens uw feest gebeurt. Bel ons voor een op maat gemaakte offerte die u nergens toe verplicht. U krijgt er gegarandeerd geen spijt van!