Facebook    Twitter
Your Choice Catering Beverwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Plantage 120a
1943 LR Beverwijk
tel. 0251 - 744036
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Beverwijk - Private dinners

Nieuw concept

Een private dinner is een nieuw concept in ons catering aanbod, maar het is in korte tijd al zeer populair geworden. Het idee om thuis, op uw bedrijf of op een andere locatie heerlijk te genieten van een topdiner, maken we bij Your Choice Catering Beverwijk mogelijk. Genieten van diverse gangen van exquise gerechten en lekkere wijnen in de omgeving van uw keuze, dat klinkt toch als muziek in uw oren?

Private dinner - praten, eten, drinken

Your Choice Catering Beverwijk doet bij een privé diner precies wat u ervan verwacht. We voorzien u en uw gezelschap van een uitgebreid diner waarvan u zelf de inhoud bepaalt. De menukeuze bespreken we tot in detail met u, maar als u onze topchef een verrassingsmenu wilt laten bereiden, kunnen we dat alleen maar aanbevelen. Afhankelijk van uw wensen en uw budget serveren wij u een 3- tot 8 gangenmenu, waarbij alles zo vers en hoogwaardig mogelijk klaargemaakt wordt in uw eigen keuken of in de keuken van de locatie waar u het private dinner wilt nuttigen. De kok en zijn keukenbrigade geven u graag advies over combinaties, vlees- en vissoorten, groente en desserts. En bij dat alles hoort natuurlijk ook een goed glas wijn dat perfect aansluit bij uw private dinner.

Menu inpressie        

Private dinner - ongedwongen sfeer

Your Choice Catering Beverwijk weet dat er niets zo zalig is als in de ongedwongen sfeer van je eigen huis of op een locatie van uw keuze in de watten te worden gelegd met lekkere gerechten. Heeft u er al eens aan gedacht om op uw kantoor of in uw bedrijfsloods een private dinner te laten verzorgen voor uw klanten of uw belangrijkste relaties? Wij zouden u zelfs van het passende entertainment kunnen voorzien!
Of misschien zoekt u nog een origineel cadeau voor iemand in uw omgeving? Laat u partner, uw kinderen of andere familieleden eens genieten van een sterrendiner zonder dat er anderen bij zijn. Bel of mail ons als u meer wilt weten over de zakelijke en privé mogelijkheden van een private dinner. U heeft er vast al zin in gekregen!

Private dinner - praktische zaken

Your Choice Catering Beverwijk prikkelt met een private dinner niet alleen uw smaakzin, maar ook uw ogen en uw neus doen mee. Wij zorgen ervoor dat uw keuken er na afloop weer net zo smetteloos uitziet als van tevoren. En is er op de locatie van uw private dinner geen keuken aanwezig? Dan is dat voor onze mensen totaal geen probleem. Wij brengen onze eigen keuken gewoon mee, net als de aankleding van uw tafel. Bovendien is de amuse die uw honger alvast aanwakkert, van het huis!

De kosten van een private dinner

Een private dinner is bij uitstek een manier om mensen op een ongedwongen manier met elkaar te verbinden door middel van een diner. Your Choice Catering Beverwijk regelt uw private dinner voor gezelschappen vanaf acht personen of voor een bedrag vanaf € 500,00. Wij overleggen graag met u over uw specifieke private dinner idee. Zowel wat betreft inhoud als wat betreft locatie en kosten passen wij een en ander graag aan uw wensen aan!

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Meer weten over ons private dinner concept? Grijp dan vandaag nog de telefoon of stuur ons een mail met al uw vragen of verzoeken. Onze adviezen en offertes zijn geheel vrijblijvend en verplichten u tot niets. We staan u met alle plezier te woord!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.