Facebook    Twitter
Your Choice Catering Beverwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Plantage 120a
1943 LR Beverwijk
tel. 0251 - 744036
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Beverwijk - Walking dinner

Een walking dinner is precies wat u denkt: een lopend diner. Het walking dinner concept is vrij nieuw, maar verovert de cateringwereld in rap tempo. Your Choice Catering Beverwijk begrijpt volkomen waarom een walking dinner zo populair is: het past bij erg veel gelegenheden en het biedt ontzettend veel voordelen. Wit u weten wat er zo leuk is aan een walking dinner? We leggen het u hier met alle plezier uit!

Walking and eating

Your Choice Catering Beverwijk heeft de voordelen van lopen en eten op een rijtje gezet. Een walking dinner biedt u de mogelijkheid om met iedereen die ter plekke is te praten en terwijl u dat doet, te genieten van een volledig diner. U hoeft niet vastgepind aan tafel te zitten en toch uitgebreid eten.
Ons team heeft voor u drie mogelijke walking dinner arrangementen voor u geselecteerd die qua samenstelling perfect in balans zijn. Wilt u liever uw eigen walking dinner combinatie bepalen? Laat het ons weten en wij komen u graag tegemoet!

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Rondlopen en dineren

De chef bereidt de gerechten van het walking dinner ter plekke. Dat betekent dat het eten vers en smaakvol wordt opgediend op handzame bordjes. Een walking dinner is voor de meeste mensen een volledige maaltijd, zeker als u kiest voor een menu van acht gangen. Uiteraard houden wij rekening met alle wensen op he gebied van de ingrediënten die de kok gebruikt. U geeft ons aan welke zaken u beslist niet of juist wel wilt eten en onze keukenbrigade speelt daar soepel op in. Rondlopen en dineren tegelijk, een geniale uitvinding!

Walking dinner - praktische wenken

Houdt u er rekening mee dat de gerechten voor een groot deel ter plekke bereid worden. Heeft u op de feestlocatie niet de beschikking over een keuken of mist u nog apparatuur? Dan nemen we die ontbrekende zaken gewoon mee. Onze voornaamste zorg is dat we in staat moeten zijn om de gerecht zo vers en warm mogelijk op de bordjes uit te serveren. De producten die wij gebruiken zijn kakelvers, van hoge kwaliteit en zullen u en uw gasten aangenaam verrassen. Een walking dinner tijdens uw receptie, bij uw bruiloft of bij uw zakelijke event is gegarandeerd een doorslaand succes!

Walking dinner - dessert

Your Choice Catering Beverwijk kan u - als u nog een plekje heeft - een heel assortiment aan desserts aanbieden. Van een ijsje tot een compleet dessertbuffet, alles is mogelijk. Wilt u uw walking dinner echt helemaal perfect maken? Vergeet onze beroemde en geliefde dessertgebakjes uit eigen keuken dan niet! Zij maken uw walking dinner tot een smulfestijn dat u nog heel lang zal heugen!

Een walking dinner - wat kost dat?

Voor een gemiddeld walking dinner betaalt u € 30,00 per persoon. Voor die prijs heeft u een diner waar u uw vingers bij aflikt. Hoge kwaliteit voor een uiterst scherp tarief, zoals wij dat onze klanten bij al onze cateringconcepten aanbieden. De prijs is slechts een gemiddelde; afhankelijk van het aantal gangen dat u kiest en de inhoud van het menu, kan dit bedrag naar beneden of naar boven wijzigen. Voor een nauwkeurige offerte neemt u vrijblijvend contact op met ons. Wij verheugen ons op uw telefoontje of u mail!

Ons gratis telefoonnummer: 0800 4890 489
Of u vult onderstaand contactformulier in wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.