Facebook    Twitter
Your Choice Catering Beverwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Plantage 120a
1943 LR Beverwijk
tel. 0251 - 744036
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Beverwijk - Entertainment

Gastronomie, catering en styling zijn de main focus bij Your Choice Catering Beverwijk. Behalve voor catering en styling kunt u echter ook bij ons aankloppen voor alles wat met entertainment te maken heeft. Heeft u voor uw feest een live act nodig? Een band of een DJ? Of organiseert u een event waarbij er ook aan de kleintjes gedacht is? Voor kinderanimatie, zangduo's, cabaret acts en nog veel meer entertainment items kunt u terecht bij Your Choice Catering Beverwijk. Kijk op onze site welke mogelijkheden er zijn en laat uw feest extra glans geven met een muzikale omlijsting of een ludieke act.

Entertainment, sfeer en levendige ambiance

Your Choice Catering Beverwijk heeft alles om van uw privé feest of zakelijke event een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Met de contacten die wij inmiddels hebben vergaard, kunnen wij uw vraag op entertainmentgebied gegarandeerd beantwoorden. Wist u overigens dat wij van iedere locatie een totaal andere wereld kunnen maken? Van uw kale bedrijfsloods maken wij bijvoorbeeld een discotempel of een skihut. Of wilt u liever een themafeest met een seventiesband? Bij ons kan het allemaal. Een goochelaar voor de kids, een country & western band voor de volwassenen en een dance DJ voor de jeugd. Met onze entertainment bijdrage is uw feest voor jong en oud geslaagd!

Entertainment, muziek, kinderanimatie en meer

Zoals gezegd kan ons team u op elk gebied van dienst zijn. Van live muziek tot kinderanimatie, wij regelen het allemaal. Zoekt u een speciale band of een zangduo dat alleen Hollandse liedjes zingt? Of wilt u uw bedrijfsfeest laten opluisteren door een klassiek ensemble? We gaan persoonlijk in gesprek met u over uw wensen en proberen u daarin zo ver mogelijk in tegemoet te komen. Wonderen kunnen we niet verrichten, maar het scheelt niet veel…

Entertainment voor elke portemonnee

Your Choice Catering Beverwijk regelt niet alleen uw entertainment zoals u dat wilt, wij houden daarbij ook nog rekening met uw budget. De ervaring leert dat wij in ons netwerk beschikken over zoveel entertainment acts, dat wij voor iedere gelegenheid het juiste aanbod hebben. Ons team is professioneel en creatief; aan suggesties van onze kant geen gebrek! Het feest van uw dromen is met ons binnen handbereik!

We kunnen vanzelfsprekend niet elke entertainment mogelijkheid op onze site kwijt. Ziet u uw eigen keuze er niet bij staan? Vraag ons er gerust naar. En ook naar alle andere catering & styling opties die wij voor u ter beschikking hebben.

Onze prijsopgaven zijn vrijblijvend en onze adviezen verplichten u tot niets. We staan u graag te woord!

Bel vandaag nog gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.