Facebook    Twitter
Your Choice Catering Beverwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Plantage 120a
1943 LR Beverwijk
tel. 0251 - 744036
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Beverwijk - Bedrijfsopening

Uw nieuwe bedrijf presenteert u natuurlijk met trots aan de buitenwereld. En daar helpt Your Choice Catering Beverwijk u maar al te graag bij. Of u nu een heel nieuwe onderneming opent, een verhuizing met uw bedrijf plant, een tweede vestiging opent, het is altijd spannend als uw bedrijf een nieuwe fase ingaat. En daar mogen uw relaties en uw personeel natuurlijk ook van meegenieten. Your Choice Catering Beverwijk staat u van begin tot eind bij en dat geeft u de gelegenheid om uw energie in uw onderneming te stekend. Dat is op zich al druk genoeg, toch?

Bedrijfsopening - uw bedrijf opent u in stijl

Uw eigen stijl en de stijl waarin u uw bedrijf wilt lanceren is zeer persoonlijk. De festiviteiten moeten passen bij u en bij de aard van het bedrijf. De opening van een kapperszaak ziet er bijvoorbeeld anders uit dan de opening van een nieuwe dokterspraktijk. En daarbij maakt het ook verschil of u uw onderneming van voor tot achter wilt laten zien aan iedereen die dat wil of dat u volstaat met een receptie en een feestje voor genodigden.
Your Choice Catering Beverwijk brengt tijdens een persoonlijk gesprek tot in detail in kaart wat u voor ogen staat bij uw bedrijfsopening. De afspraken die we maken ten aanzien van de catering en de styling leggen we vast in een draaiboek en daar houden wij ons nauwgezet aan. Voor geldt op elk gebied dat afspraak nog steeds afspraak is. Met onze dienstverlening bent u verzekerd van een bedrijfsopening die tot in de puntjes verzorgd is. Culinaire arrangementen vindt u bij ons te kust en te keur en ook voor wat betreft styling, entertainment en materialen kunt u alles bij ons neerleggen.

Bedrijfsopening - expertise en professionaliteit

Onze expertise en ervaring gaat ruim twintig jaar terug. In die jaren hebben wij een groot aantal bedrijven voorzien van een grandioze opening, met alles erop en eraan. Aangezien wij beschikken over 70 vestigingen in het hele land, kunnen wij putten uit een groot aantal contacten in ons netwerk. En dat netwerk zetten wij graag in om voor u een bedrijfsopening te regelen die niet alleen inhoudelijk maar ook financieel precies bij uw wensen past. Met Your Choice Catering Beverwijk weet u zeker dat alles op rolletjes verloopt en dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Bedrijfsopening - doe het eens anders!

Een traditie als de 'hoogste punt viering' vinden we bij Your Choice Catering Beverwijk een originele manier om uw bedrijfsopening luister bij te zetten. U kunt zo'n hoogste punt viering zien als een ludieke manier om uw relaties en uw medewerkers een schitterend feest aan te bieden. Voor wat betreft ideeën en suggesties kunt u bij ons rustig aankloppen, want die hebben wij genoeg. Wilt u uw medewerkers eens verrassend trakteren? Wat dacht u dan van een Hollands feestje met snert, stamppot en chocomel? Of misschien een barbecuefeest midden in de winter? Of wat dacht u van een heus Oktoberfeest of een Meiviering? Ons team is flexibel en creatief in het verzinnen van bijzondere bedrijfsopeningen. Maar als u 'gewoon' een gezellig feestje wilt met een DJ en een buffet dan maken we ook daar een spetterend evenement van!

Overweegt u een bedrijfsfeest te laten organiseren door ons? Bel of mail voor een vrijblijvende prijsopgave op maat gratis met 0800 489 0 489. Of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!