Facebook    Twitter
Your Choice Catering Beverwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Plantage 120a
1943 LR Beverwijk
tel. 0251 - 744036
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Beverwijk - Recepties

Met een goed georganiseerde receptie geef je als party & cateringbedrijf je visitekaartje af. Your Choice Catering Beverwijk heeft dat visitekaartje al duizenden keren met succes afgegeven en dat doen we ook graag bij u! Heeft u plannen om een receptie te houden in het kader van een privé feest of een zakelijke aangelegenheid? Met Your Choice Catering Beverwijk hoeft u niet zelf aan alles te denken, want dat doen wij voor u. Niet alleen de hapjes en de drank nemen wij voor onze rekening, ook eventueel entertainment, styling en materialen kunnen we voor u organiseren. Een receptie die loopt als een trein, zonder dat u daar wakker van hoeft te liggen. Dat is prettig geregeld, toch?

Receptie arrangementen

Onze receptie pakketten bieden voor elke receptie het juiste arrangement. Onze vakmensen houden van het regelen van een receptie van a tot z. Niets wordt aan het toeval overgelaten, vandaar dat we een aantal receptie pakketten hebben samengesteld die het u gemakkelijk maken om het juiste arrangement te kiezen. Uiteraard staat het u vrij om van onze voorbereide pakketten af te wijken.
Bekijk op uw gemak ons aanbod en als u er vragen over heeft, neemt u gewoon contact met ons op. Wij staan u met plezier te woord!

Het aanbod:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Receptie - ambiance en sfeer

Your Choice Catering Beverwijk levert niet alleen topkwaliteit als het om de culinaire kant gaat, maar ook op alle andere gebieden. Recepties organiseren wij al ruim twintig jaar en die ervaring zetten wij in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Vandaar dat wij uw receptie ook voorzien van decoratieve elementen, entertainment en materialen. In onderling overleg inventariseren we uw wensen en maken we een to-do-list waar we ons nauwgezet aan houden. Het serviesgoed, glazen en bestek krijgt u gratis bij ons receptie aanbod en materialen zoals partytenten en statafels kunt u bij ons tegen een zeer lage meerprijs reserveren.

Materialen        

Your Choice Catering Beverwijk zorgt voor een receptie met ambiance en sfeer, zonder dat dat een kapitaal hoeft te kosten.

Dranken - speciale actie

Uw receptie hoeft inderdaad geen kapitalen te kosten. Dat bewijzen we ook met ons speciale drankenarrangement dat wij voor u kunnen verzorgen. De speciale actie houdt in dat u tijdens uw receptie zonder beperking kunt genieten van ons "Onbeperkt Hollands Assortiment" voor een bedrag van € 7,50 per persoon. Klik hier voor de details:

Drankenarrangement        

Receptie - persoonlijke benadering

Your Choice Catering Beverwijk staat garant voor een persoonlijke benadering. Wij combineren een professionele instelling met de menselijke maat, waardoor wij precies weten wat er gevraagd wordt als u ons uw receptie laat organiseren. Zonder die persoonlijke benadering zouden we ons werk niet op de hoogstaande manier kunnen doen die onze klanten van ons gewend zijn. Wij laten u en uw gasten genieten van een gastvrije receptie die in alle opzichten geslaagd is!

Heeft u vragen omtrent het organiseren van uw receptie? Ons team staat zeven dagen per week voor u klaar!
Bel ons gratis telefoonnummer of vul een contactformulier in. Het verplicht u vanzelfsprekend tot niets!

Bel vandaag nog gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in.